Microsoft Office Specialist

Inici del projecte BECA.MOS a Sant Joan Despí, per a joves d’entre 16 i 30 anys.

El proper mes de maig iniciem el projecte BECA.MOS a Sant Joan Despí. Té com a objectiu certificar les teves competències digitals per afavorir la recerca de feina a joves d’entre 16 i 35 anys.

Si tens entre 16 i 30 anys, t’oferim la possibilitat de millorar el teu currículum i les teves possibilitats de trobar treball, certificant de forma totalment subvencionada les teves competències digitals en l’ús de les eines Microsoft Office 2010.

Com ho farem:
Realitzarem una formació ON-LINE amb la possibilitat de consultar dubtes amb un tutor i l’avaluació de competències en WORD (maig), EXCEL I POWERPOINT (setembre-desembre).

MOS és la certificació oficial i internacional de Microsoft que valida els teus coneixements de Office 2010, i a més està reconeguda per CRUE, la Conferència de Rectors de la Universitat Espanyola, a través de Certiuni.

Pots consultar més informació en la següent presentació i contactar (si estàs interessat) directament amb nosaltres a través del correu electrònic: cctorreblanca@esplai.org o al 934772268 (Centre Cívic Torreblanca- C.E. El NUS).

Attachment: Com ho farem? (428.71 kb)