Terminal situat al centre

El Centre Cívic Torreblanca fa ús de les TIC per fomentar l’ús responsable dels recursos

El Centre Cívic Torreblanca encara la recta final del primer trimestre de tallers per adults del curs 2010/2011. Com cada any a final de trimestre fa arribar a cada usuari un formulari de valoració sobre els diferents aspectes de la gestió del centre i dels tallers amb l’objectiu de poder trobar els punts forts i dèbils dels mateixos i poder adaptar les futures actuacions del Centre.

En els últims mesos s’ha treballat amb la idea de ser més respectuós amb el medi-ambient i ha substituït el clàssic formulari en paper per un formulari on-line que es troba disponible a la xarxa i que permet estalviar aquest trimestre aproximadament 350 fulls de paper però que al llarg de l’any seran més de 1.000 fulls de paper els que s’estalviaran.

El correu electrònic i un terminal al centre

A la majoria dels usuaris s’ha fet arribar l’accés al formulari a través del correu electrònic, però aquells que no tenen accés a les noves tecnologies o bé encara no tenen adreça de correu electrònic, se’ls ha informat mitjançant els propis talleristes i bé a través de l’equip d’administració. Aquestes persones tenen a la seva disposició un terminal situat a la secretaria del centre través del qual poden realitzar l’enquesta.

El 76% dels usuaris fan ús del correu electrònic

Durant el mes de novembre s’ha actualitzat la base de dades incorporant totes les adreces electròniques dels usuaris amb la finalitat de poder rebre diferents informacions a través del mail, com l’accés al formulari de valoració, les renovacions o les diferents activitats i novetats del Centre. La iniciativa ha tingut molt bona resposta ja que aproximadament més de tres quartes parts dels usuaris totals han participat d’ella.

D’aquesta forma les diferents notificacions que s’enviaven al domicili ara seran enviades via mail i suposarà deixar d’utilitzar un mínim de 1.200 fulls de paper, 1.200 sobres i les mateixes etiquetes durant el proper any, sense comptar les valoracions abans esmentades.