Nova proposta de Zumba al Centre Cívic Torreblanca

Zumba-Logo_Primary

Davant l’èxit del Zumba en aquest inici de curs, el Centre Cívic Torreblanca prepara un nou grup els dimarts de 18.30 a 19.30 i que complementa l’oferta d’aquesta modalitat a la programació habitual del Centre.

Actualment disposem d’un grup obert els dimarts de 17.30 a 18.30 que ha tingut molt bona acollida. Aquest horari tot i ser poc habitual en els tallers d’adults, té com a usuàries algunes mares d’infants que realitzen el taller de Pintura de 17.30 a 19.00 i que és l’espai adequat per poder realitzar una activitat a la vegada que els seus fills i filles.

Aquesta combinació de tallers d’adults i infants és un espai que el Centre Cívic vol potenciar oferint una proposta atractiva per a pares i mares, a partir del seu interés.

Tallers de Zumba:

– Dimarts de 17.30 a 18.30 – En funcionament
– Dimarts de 18.30 a 19.30 – A l’espera de tenir el quòrum suficient per poder inciar-lo

El preu del taller és de 50,00€ el trimestre sencer (en cas d’iniciar-se un cop començat el trimestre el cost será diferent).

Per a més informació contacteu amb la secretaria del centre al cctorreblanca@sjdespi.net o bé al 934772268.

 

El Centre Cívic Torreblanca inicia el curs amb més de 400 usuaris i usuàries que realitzen més de 40 tallers.

Un any més, el Centre Cívic Torreblanca obre la temporada de tallers amb una proposta consolidada que compta amb la fidelitat de molts usuaris i usuàries. D’entrada més de 400 places entre un total de 40 tallers d’adults estan ocupades, el que significa una ocupació al voltant del 80%.

Noves propostes:

Enguany el Centre incorpora noves propostes de les quals s’han obert dos tallers nous:

 • Zumba: Dimarts de 17.30 a 18.30 – 50,00€/trimestre – Encara queden places.
 • Informàtica Inicial: Sense places.
 • Anglès Nivell Inicial: Sense places.

Altres propostes encara resten per obrir, ja que no tenen quòrum, però s’espera en els propers dies poder iniciar-los:

 • Alemany nivell intermedi: Dimecres de 10.00 a 11.30
 • Francés CONVERSA: Dimarts de 19.30 a 21.00
 • Burlesque: Dijous de 17.30 a 18.30
 • Dansa Oriental Inicial: Dijous de 18.30 a 20.00
 • Literatura (Novel·la des del segle XIX fins a l’actualitat): Dilluns de 19.30 a 21.00
 • Teatre: Divendres de 19.30 a 21.00
 • Taller de Memòria: Divendres de 10.00 a 11.30
 • Fotografia: Dijous de 18.00 a 19.30
 • Tallers gastronòmics: consultar la web.

Si esteu interessats/des en participar dels nous tallers o dels que ja estan en marxa, contacteu amb la secretaria del Centre Cívic Torreblanca al 93 477 22 68 o al cctorreblanca@sjdespi.cat.

 

Microsoft Office Specialist

Inici del projecte BECA.MOS a Sant Joan Despí, per a joves d’entre 16 i 30 anys.

El proper mes de maig iniciem el projecte BECA.MOS a Sant Joan Despí. Té com a objectiu certificar les teves competències digitals per afavorir la recerca de feina a joves d’entre 16 i 35 anys.

Si tens entre 16 i 30 anys, t’oferim la possibilitat de millorar el teu currículum i les teves possibilitats de trobar treball, certificant de forma totalment subvencionada les teves competències digitals en l’ús de les eines Microsoft Office 2010.

Com ho farem:
Realitzarem una formació ON-LINE amb la possibilitat de consultar dubtes amb un tutor i l’avaluació de competències en WORD (maig), EXCEL I POWERPOINT (setembre-desembre).

MOS és la certificació oficial i internacional de Microsoft que valida els teus coneixements de Office 2010, i a més està reconeguda per CRUE, la Conferència de Rectors de la Universitat Espanyola, a través de Certiuni.

Pots consultar més informació en la següent presentació i contactar (si estàs interessat) directament amb nosaltres a través del correu electrònic: cctorreblanca@esplai.org o al 934772268 (Centre Cívic Torreblanca- C.E. El NUS).

TALLERS DE TAST

Nous tallers: TAST DE VINS, GINTÒNICS, TALL DE PERNIL I MARIDATGES

Presentem la nova proposta de tallers relacionats amb el tast!. Per a més informació truqueu al Centre Cívic Torreblanca: 934772268 o bé al cctorreblanca@esplai.org

TALLER TALLI DE PERNIL + MARIDATGE PERNIL
S’ensenyés tall professional de pernil.
Maridatges recomanables de pernil
S’acabés maridant 2 tipus de pernil amb vi i cava
Dia: Divendres 12 abril
Horari: 19.30 a 21.30h (2 hores)
Preu: 10€ + 28€ de material

TALLER DE MARIDATGES
Es maridaran diferents tipologies de vins amb els diferents productes protagonistes de cadascuna de les jornades. No solament es coneixeran les diferències entre diversos formatges, pernils…. sinó que la teoria serà poca i sí molt el que assaborís coneixent l’essència del maridatge, millorar el vi i la gastronomia a través de les harmonies.
Dia 1: Pernil/Dia 2: Formatges/Dia 3: Foie/Dia 4: Xocolates
Dia: Divendres 19 i 26 abril i, 3 i 10 maig
Horari: 19.30 a 21.30h (8 hores)
Preu: 40€ + 60€ de material

INICIACIÓ TAST DE VINS
Durant el taller d’iniciació al tast es provessin més de 20 vins, diferents vinificacions, blancs, rosats, negres i caves; buscant la singularitat de diferents varietats de raïm, del terrer i el pas del temps, vins joves, criança, reserva.
Dia: Divendres 17, 24 i 31 maig i 7 de juny
Horari: 19.30 a 21.30h (8 hores)
Preu: 40€ + 30€ de material

MASTER CLASS GINTÒNICS
Aquesta classe magistral d’elaboració de Gin tònics Premium està pensada perquè d’una manera fàcil, divertida i creativa no només puguis gaudir d’unes hores de tast sinó aprendre les nocions bàsiques perquè les teves combinacions siguin tot un èxit, cogombre, llima, ginebre, tòniques i ginebres Premium … teus Gin tònics estaran a l’altura de la millor cocteleria.
Grup 1: Divendres 14 de juny
Grup 2: Divendres 21 de juny
Horari: 19.30 a 21.30h (2 hores)
Preu: 10€ + 15€ de material

Rodatge del curtmetratge en 16mm “La barrera invisible” Iaco Subirats, 2008

Nou taller de CINEMA

A QUI VA DESTINAT AQUEST TALLER?

Aquest taller està dirigit a totes aquelles persones enamorades del cinema que tenen ganes d’aprendre com es fa una pel•lícula, saber què hi ha darrera de la càmera però no només des d’una vessant teòrica sinó que tenen ganes de fer ells mateixos un curtmetratge de ficció passant per totes les seves etapes creatives.

QUÈ FAREM?

Passarem pels diferents moments del procés de creació d’una pel•lícula: pre-producció, producció i post-producció. Aprenent a utilitzar els elements tècnics i expressius del mitjà. L’enquadrament, els angles, la llum, el so, la música, l’espai, el muntatge, les estructures narratives, el guió, el desglòs…

Tot això posant-ho en pràctica utilitzant la càmera, el trípode, la perxa, el micròfon de canó, monitorització d’audio, la claqueta… tot aprenent a generar les dinàmiques i els rols d’un rodatge. El càmera, el director, el sonidista, la claqueta, els actors i les actrius, la direcció artística, la fotografia…

CONTINGUTS DEL TALLER:

1. Què són les i perquè serveixen les tipologies de plans? I els angles? Com I perquè és mou la càmera?

2. Què és una estructura narrativa? Com s’escriu un bon guió? Presentació i caracterització de personatges, empatització, descripció d’espais, l’incident inductor, el conflicte, el clímax, el gir argumental, la ressolució de conflicte, el plantegament ètic…

4. Com s’utilitza la llum en el cinema? I el color? Com expressem a través de l’enquadrament, dels angles i dels moviment de la càmera? Perquè és important el muntatge?

5. Què és un guió tècnic? Com es pensa en imatges?

6. Què és, perquè serveix i com es fa un Story-board?

7. Què és I com es fa un desglòs? I un pla de rodatge?

8. Quines tasques hi ha en un rodatge? Quina és la feina del sonidista? I del càmera? I la claqueta?

9. Com s’edita el material filmat?

HORARI I PREU:

Dimecres de 19.30 a 21.00
65.00€ / trimestre

Imatge de complement

Nou taller de BIODANSA

BIODANSA, la dansa de la vida

La Biodansa és un sistema de creixement personal que busca el benestar a través de l’expressió saludable de la identitat de les persones que la practiquen, utilitzant música, el moviment i la trobada en grup.

La biodansa crea un àmbit favorable perquè les persones descobreixin i expressin els seus potencials i perquè els puguin desenvolupar, propiciant, a més, l’alegria i el plaer de viure.

La proposta és un camí d’autoconeixement i de desenvolupament personal que té com a fil conductor l’afectivitat, i es fa a 3 nivells: vinculació amb un mateix, amb els altres i, en un sentit més ampli, amb l’entorn on vivim (societat, naturalesa, planeta, cosmos…).

El nom de Biodansa té el seu origen en la paraula grega “bios” que significa vida. És per tant, la dansa de la vida.

A qui va dirigida la biodansa?

A qualsevol persona de qualsevol edat (majors d’edat). No cal experència prèvia ni cal saber ballar, ja que no hi ha coreografies ni passos predeterminats, i els exercicis proposats no requereixen cap preparació física específica.

Quins beneficis aporta la bidansa?

-Desenvolupa l’autoestima
-Millora les relacions interpersonals, fomentant vincles més afectius i espontanis
-Estimula la creativitat
-Afavoreix el reconeixementde les pròpies emocions i de les pròpies necessitats
-Aporta una bona integració motora, reforçant el ritme, la coordinació, la flexibilitat i la lleugeresa, entre d’altres qualitats del moviment.
-Regula els cicles d’activitat i repòs, disminuint els estats d’estrès
-Propicia la integració entre el que sentim, el que pensem i el que fem
-Valora la potència del grup, el treball en equip i la solidaritat
-Facilita eines per adaptar-nos a les diferents situacions de la vida
-Ofereix un espai d’autoconeixement, aprenentatge, expressió i reflexió
-Fomenta l’alegria de viure i l’ecologia
-Proposa un estil de vida més saludable i harmoniós.

HORARI: Dilluns de 18.30 a 20.00
PREU: 65,00€ / trimestre

50 TALLERS

El Centre Cívic Torreblanca arriba als 50 tallers aquest segon trimestre.

Aquest segon trimestre el Centre Cívic Torreblanca ha superat per primer cop els 40 tallers d’adults un cop ha engegat els nous grups de Pilates, Anglès, Dansa del Ventre i Tast de Vins i supera en 4 als 38 tallers oberts el primer trimestre del curs.

A aquests 42 tallers, cal sumar els 5 tallers infantils que el Centre d’Esplai el Nus realitza al centre i els 2 tallers del departament de Gent Gran que també es realitzen dins de l’horari habitual del centre. A més, aquest segon trimestre incorporem una master class de gintònics de caràcter puntual que tindrà lloc el 22 de març i que ja està ple.

En quant a dades, el centre té 417 places ocupades de les 475 places setmanals, el que representa un 88% d’ocupació en tallers d’adults. En quant a tallers infantils tenim 43 infants i 8 familiars (del taller de xinès en família) i finalment 32 persones en tallers de Gent Gran. Un total de 500 places ocupades en tallers setmanals i 15 places en el taller puntual.

Com a novetats aquest segon trimestre, l’inici del taller de Xinès en família que es realitza el dilluns a la tarda i que esdevé una nova iniciativa del Centre d’Esplai el Nus per a la realització d’activitats on els infants comparteixin temps i experiències amb els pares, mares o familiars en general. A més hem iniciat per primer cop el taller de TAST de VINS els divendres a la tarda.

Imatge de complement

Més de 60 tallers oferts el proper trimestre al Centre Cívic Torreblanca

Dins de la programació de tallers pel proper trimestre, el Centre Cívic Torreblanca inclou més de 60 tallers de diferents temàtiques.

D’aquests, 38 tallers ja estan en marxa amb una ocupació del 89% de les places totals (380 de les 425 places obertes).

El centre vol continuar ampliant la seva oferta durant els propers trimestres tot diversificant la tipologia dels tallers. Amb això, les novetats de cara al següent trimestre:

TALLERS PER A JOVES
– Anglès conversa per a joves, dijous de 18.00 a 19.00
– Fotografia per a joves, dimecres de 19.30 a 20.30
– Teatre de l’oprimit per a joves, dilluns de 17.30 a 18.30
– Customitzar la roba per a joves, dijous de 17.30 a 18.30

TALLERS PER ADULTS:
– Country inicial, dilluns de 17.30 a 18.30
– Pilates, dilluns de 10 a 11.30
– Dansa del Ventre inicial, dijous de 20.00 a 21.30
– Anglès inicial, divendres de 10.00 a 11.30
– Anglès inicial, divendres de 17.45 a 19.15

Cal destacar la nova línia de treball del Centre, que incorpora una àmplia oferta de tallers gastronòmics:

TALLERS GASTRONÒMICS (info a la web)
– Cuina vegetariana creativa (6 hores)
– Rebosteria saludable (apte per a diabètics i celíacs) (6 hores)
– Cuinant sense gluten (2 hores)
– Cromoteràpia, “els colors a l’alimentació” (2hores)
– Tast sensorial, “Entrena els teus sentits” (2 hores)
– Tast de Vins (20 hores)
– Master Class de Gintònics (2 hores)

La pàgina web del centre està actualitzada amb els tallers esmentats anteriorment.

En total el centre actualment compta amb 35 tallers d’adults, 3 de joves, 4 d’infants i 2 de gent gran.

Tallers de Guitarra

Vols practicar amb la guitarra?

Al Centre Cívic Torreblanca, dins de la nostre programació trimestral, ja portem més de 4 anys oferint tallers de guitarra per infants, joves i adults.

Actualment tenim oberts quatre grups de Guitarra, dos per a joves i dos per adults. Si estàs interessat vine a provar sense compromís.

Joves:
Nivell inicial – divendres de 17.30 a 18.30
Nivell Mig i Avançat – divendres de 18.30 a 19.30

Adults:
Nivell inicial i mig – divendres de 19.30 a 20.30
Nivell Avançat – divendres de 20.30 a 21.30

Tallers i activitats Centre d'Esplai el NUS

Tallers i activitats del Centre d’Esplai el NUS 2012/2013

El Centre d’esplai el Nus és una associació sense afany de lucre que treballa per l’educació en el lleure infantil i juvenil dels barris de Torreblanca i Barri Centre de Sant Joan Despí.

L’esplai realitza una tasca educativa, social i d’interès públic. Porta en marxa 25 anys basant la seva acció educativa en uns determinats valors que hem intentat transmetre als infants i joves a través de les activitats en les que han participat.

En el marc del nostre projecte desenvolupem activitats més enllà de les nostres seus dinamitzant els serveis educatius a dos escoles de Sant Joan Despí, taller diaris i extraescolars, casals de vacances, colònies, campaments i rutes.

Els nostres valors:

– Avançar des de la solidaritat
– Estimar la vida i viure la felicitat
– Prendre la iniciativa
– Cercar la utopia

Les nostres activitats:

– Activitats de Dissabtes: Dissabte a la tarda no et quedis a casa! Vine a jugar a l’esplai amb la colla d’amics i amigues: excursions, jocs, tallers, natura i de la vida en grup i valors d’una forma divertida!

– Colònies, campaments i rutes: Colònies d’hivern i primavera; i colònies, campaments i rutes d’estiu durant els mesos de juny i juliol.

– Sortides de famílies: Activitat on compartim amb els infants, famílies, equip de monitors/es un o més dies d’oci i lleure per a tota la família en un entorn diferent a l’habitual.

Altres activitats: aniversaris i red conecta, …

Informació i inscipcions:

– Barri Centre: Centre Cívic Sant Pancraç, passeig del canal, 2. Tel 934770686 / c.e.nus@esplai.org

– Barri de Torreblanca: Centre Cívic Torreblanca, Rubió i Tudurí, 5. Tel 934772268 / cctorreblanca@esplai.org

CONSULTA ELS NOSTRES TALLERS A L’ANNEX ADJUNT: