Tallers i activitats Centre d'Esplai el NUS

Tallers i activitats del Centre d’Esplai el NUS 2012/2013

El Centre d’esplai el Nus és una associació sense afany de lucre que treballa per l’educació en el lleure infantil i juvenil dels barris de Torreblanca i Barri Centre de Sant Joan Despí.

L’esplai realitza una tasca educativa, social i d’interès públic. Porta en marxa 25 anys basant la seva acció educativa en uns determinats valors que hem intentat transmetre als infants i joves a través de les activitats en les que han participat.

En el marc del nostre projecte desenvolupem activitats més enllà de les nostres seus dinamitzant els serveis educatius a dos escoles de Sant Joan Despí, taller diaris i extraescolars, casals de vacances, colònies, campaments i rutes.

Els nostres valors:

– Avançar des de la solidaritat
– Estimar la vida i viure la felicitat
– Prendre la iniciativa
– Cercar la utopia

Les nostres activitats:

– Activitats de Dissabtes: Dissabte a la tarda no et quedis a casa! Vine a jugar a l’esplai amb la colla d’amics i amigues: excursions, jocs, tallers, natura i de la vida en grup i valors d’una forma divertida!

– Colònies, campaments i rutes: Colònies d’hivern i primavera; i colònies, campaments i rutes d’estiu durant els mesos de juny i juliol.

– Sortides de famílies: Activitat on compartim amb els infants, famílies, equip de monitors/es un o més dies d’oci i lleure per a tota la família en un entorn diferent a l’habitual.

Altres activitats: aniversaris i red conecta, …

Informació i inscipcions:

– Barri Centre: Centre Cívic Sant Pancraç, passeig del canal, 2. Tel 934770686 / c.e.nus@esplai.org

– Barri de Torreblanca: Centre Cívic Torreblanca, Rubió i Tudurí, 5. Tel 934772268 / cctorreblanca@esplai.org

CONSULTA ELS NOSTRES TALLERS A L’ANNEX ADJUNT: