50 TALLERS

El Centre Cívic Torreblanca arriba als 50 tallers aquest segon trimestre.

Aquest segon trimestre el Centre Cívic Torreblanca ha superat per primer cop els 40 tallers d’adults un cop ha engegat els nous grups de Pilates, Anglès, Dansa del Ventre i Tast de Vins i supera en 4 als 38 tallers oberts el primer trimestre del curs.

A aquests 42 tallers, cal sumar els 5 tallers infantils que el Centre d’Esplai el Nus realitza al centre i els 2 tallers del departament de Gent Gran que també es realitzen dins de l’horari habitual del centre. A més, aquest segon trimestre incorporem una master class de gintònics de caràcter puntual que tindrà lloc el 22 de març i que ja està ple.

En quant a dades, el centre té 417 places ocupades de les 475 places setmanals, el que representa un 88% d’ocupació en tallers d’adults. En quant a tallers infantils tenim 43 infants i 8 familiars (del taller de xinès en família) i finalment 32 persones en tallers de Gent Gran. Un total de 500 places ocupades en tallers setmanals i 15 places en el taller puntual.

Com a novetats aquest segon trimestre, l’inici del taller de Xinès en família que es realitza el dilluns a la tarda i que esdevé una nova iniciativa del Centre d’Esplai el Nus per a la realització d’activitats on els infants comparteixin temps i experiències amb els pares, mares o familiars en general. A més hem iniciat per primer cop el taller de TAST de VINS els divendres a la tarda.