S'ensenyés tall professional de pernil.
Maridatges recomanables de pernil
S'acabés maridant 2 tipus de pernil amb vi i cava
S'ensenyés tall professional de pernil.
Maridatges recomanables de pernil
S'acabés maridant 2 tipus de pernil amb vi i cava
Es maridaran diferents tipologies de vins amb els diferents productes protagonistes de cadascuna de les jornades. No solament es coneixeran les diferències entre diversos formatges, pernils…. sinó que la teoria serà poca i sí molt el que assaborís coneixent l'essència del maridatge, millorar el vi i la gastronomia a través de les harmonies.
Dia 1: Pernil/Dia 2: Formatges/Dia 3: Foie/Dia 4: Xocolates
Coneix com alimentar de manera saludable i completa, amb verdures, cereals, llegums ...
A cada sessió elaborarem un menú degustació vegana i el gaudirem en un ambient distès.
Cuinarem postres de forma conscient i nutritiva, perquè gaudiu tota la família.
Aprendrem a utilitzar ingredients substituts de la farina de blat i el sucre refinada en les nostres elaboracions. Receptes originals, i delicioses perquè triomfis en les teves celebracions.
Taller de Cuina pràctica, per donar recursos i idees a persones celíaques.
Cuinarem 5 receptes senzilles que et donaran la base per dir adéu a la farina de blat, tan arrelada en la nostra cultura.
La Natura ens regala els seus fruits i en cada època, de manera intel•ligent, ens complau amb el que més necessitem. Només cal sintonitzar amb ella, i gaudir de la seva varietat, nodrint el nostre organisme al mateix temps que alegrem nostra vista. Taller teòric-pràctic on de forma senzilla, coneixeràs la importància de la vista en una alimentació natural i saludable.
Entrena els teus sentits en aquesta genuïna TAST. A través de divertits jocs, posarem a prova la nostra sensibilitat sensorial i tractarem de desxifrar al màxim les essències i els plaers quotidians.
Trauràs a l’infant que portes dins.
Durant el taller d'iniciació al tast es provessin més de 20 vins, diferents vinificacions, blancs, rosats, negres i caves; buscant la singularitat de diferents varietats de raïm, del terrer i el pas del temps, vins joves, criança, reserva.
Aquesta classe magistral d'elaboració de Gintònics Premium està pensada perquè d'una manera fàcil, divertida i creativa no només puguis gaudir d'unes hores de tast sinó aprendre les nocions bàsiques perquè les teves combinacions siguin tot un èxit, cogombre, llima, ginebre, tòniques i ginebres Premium ... teus Gintònics estaran a l'altura de la millor cocteleria.