Exposició

Divendres 27 a els 19 hores Visita guiada a l’exposició “LA REPRESENTACIÓ DELS COSSOS DE LES DONES: Un cos al servei de la mirada i el plaer masculí”

Informar-vos que com a acte inaugural de les festes del barri Pal del Vent- Torreblanca tenim una visita guiada exposició “LA REPRESENTACIÓ DELS COSSOS DE LES DONES: Un cos al servei de la mirada i el plaer masculí” elaborada per l’Observatori de les dones en els mitjans de comunicació, del quan l’Ajuntament de Sant Joan Despí n’és membre.

L’exposició ens convida a fer una lectura crítica de la representació que fan els mitjans audiovisuals occidentals dels cossos femenins. Un recorregut per la pintura, el cinema, la publicitat… que evidencia la manca de diversitat en la representació i ens permet reflexionar sobre la imatge estereotipada de les dones i les seves identitats en l’imaginatiu col·lectiu.

L’acte tindrà lloc el divendres a les 19 hores i tindrà lloc una visita guiada a l’exposició. L’exposició estarà present al Centre Cívic durant del dia 27 al dia 30 de maig.